Tøyvask
Kom over denne vasken på en joggetur i gamlebyen.
Spennende sammensurium av nyvasket tøy.
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikor 28 - 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar lekt med det i ps.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_168015} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Stein Oleiv B.

hmm... ja det er helt normal vask dette ja;) morsomt bilde, fargerikt. meeen... du burde kanskje hatt en annen hvit balanse, slik at fargene ble varmere? nå var de litt kalde. men hvis ddet var meningen med bildet, har du klart det:) du har en veldig bra ide her, bare synd at fargene ble som de ble.. dette ordner du kjapt i ps... så det er ikke noe stort problem;) hmm.. men selve bildet i seg selv er temmelig bra, det skal du ha
Linde G.

Første jeg tenkte var; jøss her bor det en klovn, håper bare det ikke er han som tok livet av kona si i Tønsberg eller hvor det var ! !
Artig bilde og alltid morsomt å komme over slike motiv helt uventet. Har du med deg speilrefleks på joggetur ?

HIlsen
Linde Gilberg
Jan v.

Det morsomste her er vel at hun/han som har malt grunnmuren har vært ganske forutseende mhp tørkesnorens bue! Eller er det også et resultat av lek i PS?

Mvh Jan
Helge R.

Takk for kommentarene. Har som regel med meg kamera hvor jeg staar og gaar, det ligger til og med ved siden av meg i sengen. Paa joggetur bruker jeg en spessialveske.
Fargen paa töyet er slik de virkelig var, om de tilhörte en klovn eller ikke, hvem vet? Det eneste jeg har gjort er at beskjäre bildet og brukt litt filtereffekt i ps. akvarell.
:)Helge
Geir F.

En ting er ''klovneklærne'' Men jeg synes også jeg ser klær på den snora som kunne tilhørt en økonomimedarbeider i DnB NOR.
Dette syntes jeg skapte en setting som ble spennende. Litt sånn hm hm grublebilde.
Morsomt, Helge!

-geir f-
Thomas M.

Hei Helge. bra fanget dettee her. hehe. skikkelig tøft. bra komposisjon og settingen er som sagt spennende. stå på, du har mye interessaant ;)

mvh thomas mørch
Sidsel A.

En absolutt severdig klesvask, fint fanget.
mvh Sidsel
Kristel S.

Hei Helge, dette var bra fanget! Smilte godt da jeg så det, det får en virkelig til å gruble over eierens personlighet ja :)
Det som trakk bildet ennå mer opp, var nettopp det som JVE nevner, linjen som gjentar seg ved grunnmuren og klærne. Ellers kan jeg være enig i at hvitbalansen ikke ser _helt_ ut som den skal.
Mvh Kristel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu