Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger142
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_491384} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
John B.

Blått og nydelig flott...Hvilket herlig bokomslag dette kan bli. Skulle nok ønsket at det var litt mer luft under huset i nedre billedkant, for ikke å snakke om lys i vinduene...jaja det vil vel fort bli ett annet bilde. Kjempelekkert som det er også.
John B.
Per Harald G.

Spesiell stemning. Vakkert. Greina nede til høgre veit eg ikkje heilt kva eg skal meine om. Litt usikker på den.

Men, eit bilde som skil seg positivt ut frå mengda.
Kirsten H.

Nydelig! Men jeg synes blikket suges innover i motivet, slik at bunnen kunne faktisk kuttes bort (med hele vannet). Da får du et "over berg og blåne"-motiv.
mvh Kirsten
Avsluttet .

Blått og vakkert bilde med fint lys og dybde synes jeg!

Mvh
Tove
Børth Aadne S.

Kjempeflott bilde!! Nydelig fargetoner som går i fra lys blått til mørkt blått. Komposisjonen hadde jeg også sansen for. Bra dybde og veldig fint med solstrålene som stikker igjennom skyene. Meget bra bilde!!
Jan Inge K.

Synes det er noe dystert ved dette bildet.. De mørke blåtonene, tenker jeg.. liker den klassiske komposisjonen med blåne bak blåne.. Gjør ingenting med huset i nedkant, men greina nede til høyre hadde ikke trengt å være med...:-)
Gunnar V.

Utruleg kor flott du får fram tonenyansane i dette bilde. Synest dette var veldig bra. :) M.h. Gunnar
Avsluttet .

Nydelige blåtoner og lys, aner nøkken der nede i vannet..trolsk stemning.

mvh Ulv
Fred S.

Takk for kommentarer. Nøkken fikk jeg ikke med meg, Ulv,jeg foretrekker huldra, og hun var ikke der.

Ellers enig i din vurdering, Kirsten H., vannet må ikke nødvendigvis være med, det spiller en liten bi-rolle i bildet. Det hender likevel at biroller kan oppfattes som viktige, så det ble nå med denne gangen, selv om jeg vurderte å kutte det ut.

fred s
Solvår B.

Nydelige blåtoner og vakkert lys. Liker dette.
: ) Solvår
Roar K.

Her er det helt tydelig nyansene i blåfargene som "gjør" bildet. Strålene inn fra venstre oppe er bonusen. Nå vet jeg jo ikke hva som finnes utenfor bildets høyrekant, men er inne på tanken av å ta med enda litt der så den nederste åsen munner ut på nedre ramme med litt luft fram til hjørnet på nedre ramme. Men i og med at bildet er såpass mørkt som det er så kommer ikke åsens utgang i nedre høyre hjørne så tydelig fram. Nå har jeg jo også merket meg at du og jeg har litt forskjellig bildeforståelse og smak så jeg vet jo ikke om dette går hjem hos deg. Men når dette er sagt så har jeg stor sans for dette bildet og hvordandet er bygd opp.

Roar
tove j.

Flott blåfarge og lys. Flott bilde. Mvh tove
Fred S.

Takk til dere tre siste også: Damene slår seg til ro med blåtonene, den skjeggete herren vil ha mer. Jeg tror jeg delvis skjønner hva du mener ,Roar; du synes at åsen(e) kuttes for brått, du ville ha sett avslutningen på dem. Nå husker jeg ikke terrenget den veien ( i motsatt retning ligger en fjelltopp, Luktvasstind...), men jeg fikk i alle fall ikke med den finishen du ønsker. Ellers er det jo bare sunt at vi ikke har samme bildesans/bildeforståelse. Noen ganger, i det minste.....

fred s
Bente S.

Vakker natur og spennene lys! Blåtonene gir en herlig ro. Disen bak den første åsen gir god dybde. Liker godt at deler av himmelen er veldig mørk. Vakkert!
Bente
Anne-Lise S.

Vakkert blåne på blåne foto, med deilig lys og fine blåtoner. Liker godt lagdelingen.

Nydelig bruk av bildeflaten innover, selv om jeg mener du med fordel også kunne laget et panorama uten vannet i nedre. Hytta der ligger kant i kant med bildekanten, og dette trekker ned.

Når det er sagt, så har du enda flere muligheter med dette. Ved å kutte i øvre del, ned til under øvre skylag, kan du beholde nedre del, men enten flytte hytta bittelitt oppover, og da kan du også beholde greina.

Et interessant bilde, Fred, med mange muligheter!

Anne-Lise
Tove H.

Liker lys, blåtoner og lagdeling. Skjønner godt at du tok med vannet, fikk lyst å se mer den veien... Ville nok høvlet ned himmelen litt.. Som andre har sagt: Mange muligheter i dette bildet.

Tove:)
Avsluttet .

Bare og sleng sæ på rosen her:))) Ett magiskt foto Fred :)
MVH Torbjørn
Fred S.

Takk til Bente, Anne-Lise, Tove og Torbjørn.
Dere har rett i at det finnes en del beskjæringsmuligheter i bildet, skal fundere mer på den saken, hvis jeg i det hele tatt kommer til å bruke bildet til "noe" utover å ha det liggende på dotten. Det er hyggelig at mange liker det, men samtidig er det jo et litt "lettkjøpt" bilde da, blåtoning på noe som allerede er "blåner" er egentlig grei skuring, selv om det er pent å se på.

fred s
Lars Ivarson F.

laangt bortanfor blåne..fine nyansar og kontrastar..syns nok vatnet med trolltreet gjev det ei kittelsensk flage..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu