satt sammen av to av bildene mine (det ene er brukt tidligere)
Har hatt svært god hjelp av Fredrik S. til å lime inn jenta, og få lys/skygge plassert på skikkelsen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger599
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_489479} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Avsluttet .
Veldig stemningsfullt, og i mitt hode ganske så skrekkfilm... Sammensveisingen fungerer godt, og bildene passer sammen. Komposisjon og dybde er veldig bra. Det er litt mørkere i venstre billdkant enn høyre.
Mvh
Ronny
Wilko J.
Dette var et veldig flott "akt"? bilde. Lyset og stakene viser kulde, det ser kaldt ut. Galgen som står til venstre gir meg kalde følelser på ryggen...blir hun hengt?? Eller er hun heldig og kan gå mot lyset. Et bilde som gir meg mange historier opp i "mitt" hode.

Dette likte jeg godt Fred.

Mvh Wilko
Ingeborg S.
Flott bildemanipulasjon som virkelig setter fantastien i sving. Bildet har en flott og enkel kompossisjon, men få elementer og mye luft. Fargene i bildet passer veldig godt og er med på å lage en spennede stemning.

Godt jobba!

Mvh Ingeborg
Rita H.
Jeg tror hun går forbi galgen, får en litt søvngjengerfølelse - hun ser rett frem uten å se seg til sidene.
Veistikkene holder henne innefor/på riktig spor.
Hva om man også tenker hvorfor?
Ja, bildet får i gang fantasien :-)
Mvh Rita
Avsluttet .
Det avkledde menneske på vei mot lyset, håpet, et bilde på grensen til det surrealistiske og til fortolkning, likte meget godt den kalde tonen i bildet og den fine dybden til enden av veien...lyset, også godt arbeid med modellen lys/skygge, og bra plassering av den nakne kvinne i bildeflaten...stadig flotte framganger synes jeg.

mvh Ulv
Fred S.
Hjertelig takk til dere fem. Hvor godt jobba det er, eller hvor synlig den stadige framgangen er vil jeg ikke snakke høyt om, jeg nøyer meg med å slå fast at noen ganger er det praktisk å ha en sønn som er en kløpper på photoshop.

fred s
Bent S.
Spennende akt bilde med flott lys og god komp.

vh
Bent
Wilko J.
Flott at du får hjelp....
Håvard F.
Bra komponert og fin stemning.
Av pirk så ser man at det er montert, da det er lysere felter rundt utsiden av bena hennes.
mvh
Håvard
ketil g.
God ide og godt utført. Bilen og kvinnen.
Liger mange historier her.

ketil
Fred S.
Takk for nye kommentarer. Ingen bil, ketil g, bare en "udefinert" lyskilde. Samme lys er nok mer årsaken til at du mener å se lysere felt rund beina til jenta, enn det at selve monteringen er årsaken, Håvard F.

fred s
Per Einar G.
Tror jeg hadde hoppet litt i førersetet om jeg opplevde dette på motorveien. Jeg liker skrekkfilm feelingen, plasseringen av kvinneskikkelsen, bruk av lys og jobb med skygger og lag i PS. Øverste delen av kvinnen er spesielt bra utført med tanke på lyset og lysets virkning sett fra fotografens ståsted og vinkel. Ellers har det en flott S-komp og dybde som andre også nevner.

Per E.
Fred S.
Takk for kommentar , Per Einar. Bygdevei dette, ikke motorvei, men det kan skje mye underlig på bygdeveier også.

fred s
Hans Christian G.
Veldig bra bilde Fred, og veldig bra teknisk utført, det er sjelden man ser to bilder satt sammen på denne måten uten at man kan se at det er manipulert!
Den eneste innvendingen jeg har er at på min skjerm har bildet et grønn/grått/blått fargestikk (vanskelig å definere fargen), etter å ha sett på dette bildet en stund blir fargestikket det som fester seg på netthinnen, ikke innholdet! Det er en av grunnene til at man sjelden ser bilder med klare fargestikk på utstillinger fordi fargestikket blir veldig dominerende, innholdet forsvinner!
Men igjen, veldig bra bilde Fred, bra teknikk!
Fred S.
..og takk for kommentar til Hans Chr. G: Det du kaller fargestikk er en bevisst valgt fargetone; og blåfarger som tenderer mot grønt kalles generelt "Cyan". Bildet blir konvertert til svart/hvitt, og fargestonen blir så lagt til. Jeg kommer sikkert til å prøve meg fram med andre farger også.
Photoshop-arbeidet skal ikke jeg ha æren for. Sønnen min er ekspert på området, og har satt in jenta slik at det blir som du selv sier, man kan omtrent ikke se at det er manipulert.
Han har egen "konto" på dotten, du kan se bildene hans via denne linken.bilde nr. 528410

fred s
Eva Marie P.
Kjempespennende bilde Fred.
Dette likte jeg.
Teknisk er jeg ikke ekspert, så jeg kan ikke si annet enn at det funker utrolig bra for mine øyne.
Gir meg mange spennende tanker og tolkninger.
Liker farvetonen som er med på å forsterke utrykket, jeg klarer ikke definere om det er redsel eller selvsikkerhet, tror det er litt av begge. Dette kunne jeg har på veggen!
Flott jobba
-epl
Thorbjørn R.
Både veien og galgen har du presentert før, om jeg ikke husker feil. Denne gang har du plassert en naken kvinne i forkant av bildet. Ja..jo.. Jeg får nok ikke helt tak i historien her.. Men teknisk bra utført og visuelt pent å se på, er det..

Mvh Thorbjørn
Fred S.
Takk til Eva og Thorbjørn:
Eva: Hatt det på veggen ? Kjøp det da vel.

Thorbjørn: Ja, jeg har presentert vei/galge før, minst to ganger, så vidt jeg husker. Fredrik S. har også lånt settingen til et bilde, så dette er et populært lite veistykke hos familien Strømme.
At du, event. andre ikke får tak i historien her synes jeg er betryggende å høre, da vet jeg at bildet føyer seg godt inn blant de fleste andre bildene her på f/64.

fred s
Hans Christian G.
Jeg må si du har gode gener Fred, din sønn er virkelig teknisk skolert innen fotografi!
Mitt påeng var at en bevisst fargetone i hele bildet vil overskygge alle andre eventuelle verdier bildet har, det som fester seg på netthinnen etter en stund er fargetonen og ikke innholdet i bildet!
Eva Marie P.
:) hehe, ja eg har no kjøpt bilder med dere før eg då!
Ser på Strømme-bilder på stueveggen min kvar dag:)

-epl
Fred S.
javisst, Hans C, genene mine er uovertrufne, og jovisst, Eva, du har virkelig sans for utsøkt verdenskunst. He,he.....

fred s
Jan Erik F.
Dette bildet synes jeg er virkelig bra! Det gir meg mulighet til å skape en historie, tenker i baner av Twin Peaks når jeg ser på dette. Kjølige fargetoner og flott lys i en stram og flott komposisjon. Veldig bra utført Fred!!

Jan Erik
Fred S.
Takk, Jan Erik. Og Twin Peaks; hvorfor ikke. Jeg er sikkert ubevisst påvirket av serien, i det minste de første episodene før det hele fløt ut litt. Jeg var en ihuga fan, og kan, når du sier det, faktisk langt på vei relatere dette bildet til scenen der Ronette Pulaski ( venninnen til Laura Palmer, utrolig hva jeg husker...)kommer vaklende langs jernbanesporet...
Tror jeg gir meg der, ellers serverer jeg hele handlingen i episode en..

fred s
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu