Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger176
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481192} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stig Børre E.
Pent og stemningsfullt. Liker de duse dempede tonene. Synes det blir litt innholdsløst på venstre side, men er usikker på om en beskjæring er så lurt, fjelltoppen oppe til venstre bør nok være der.
Tror vel egentlig det er fint som det er...

StigB
Bjørnar P.
Fin stemning, men jeg synes det ble litt for lite informasjon på venstre side. Regner med at det er tåke vi ser, men jeg tror den hadde kommet bedre til sin rett ved noe mer kontrastrikt for å balansere. Det har du langt på vei klart på høyre side.
Jóhann Á.
Tjahhh....tonene, tåken og det varme lyset som bryter gjennom på fjelltoppene er jo fint. Men gjør ikke bildet, syns jeg. Og den skogkledde biten som stikker ut av høyre billedkant "kommer bort" på en måte.
Forresten...hva har blitt av det fine tåkebildet med treet? Det hadde jo det meste dette ikke har....

MvH, Jóhann
Fred S.
Takk til Stig Børre, Bjørnar og Johann. Dere har nok alle rett mht til denne store tomheten som skapes av tåka. Jeg så meg blind på selve fjelltoppene: Klokka er såvidt 6 om morgenen, tett tåke over vannet, men fjelltoppene stikker over, såvidt badet i et ekstremt mildt sollys. Akkurat det synes jeg at jeg til en viss grad (men langt fra helt) har klart å gjengi, men det gåt på bekostning av helheten. Neset med trær blir et slags "alibi".men ikke særlig "vanntett" alibi....
Men jeg tror jeg liker det litt....

Tåkebildet med treet er på galleriet, Johann.

vh fred s
Andreas B.
Jeg er nok mye enig i det som har blitt skrevet før her. Når det gjelder neset (som jeg tenkte var en øy før jeg leste din kommentar) så er den for langt ute i kanten til å fungere som helt for meg. Hadde den vært 20 % mer inn i bildet hadde den hjulpet en god del. Men jeg liker godt vannspeilingen på neset, og fargetonene er behagelige.

-ab-
Erik J.
Fin tåkestemning som jeg har sans for. Neset fungerer fint til å sette en forgrunn mot en fjernere bakgrunn. Men som påpekt over gir det et tomrom til venstre, så bildet ville vært tjent med en øy i steden for neset.
Fred S.
Takk for kommentarer fra Andreas og Erik. Og ja, jeg skulle gjerne ha hatt en øy midt i bildet, for jeg er rimelig fornøyd med øvre halvdel. Må se om jeg ikke finner meg en øy å sette inn...

vh fred s
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu