På Romsdalseggen
Har vist bilder tatt fra Romsdalseggen tidligere, men dette (pluss ekstrabildet) er fra selve eggen. På hovedbildet har vi nådd fram til begynnelsen på den såkalte "Normalruta",( som er krevende nok,) etter et par timers vandring fra Vengedalen. Kona sitter ved stupene ned mot Romsdalen, og beint i mot har vi kjente Romsdalsfjell: Vengetindene, Kalskråtind, Romsdalshorn og Breitind ( helt i høyre kant)
På ekstrabildet ser vi tilbake mot en del av egga. På eneren var vi omtrent der den dypeste kløfta går nedover til høyre. Totalt tar tar turen 7-8 timer for "vanlige" folk
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-11-07 17:53:28
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger127
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_559076} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Lars-Anders M.

Fantastisk landskap. Jeg blir nesten redd. Synd med de utbrente partiene i skyen
Mvh
LAM
Solvår B.

To flotte bilder av et vakkert og dramatisk fjellandskap.
: ) Solvår
Harald N.

To flotte bilete frå eit frå eit flott og imponerande landskap. Begge to godt komponert og med god dybde og fine fargar.

Mvh Harald
Svein Ove L.

Hei
Storslagen natur du viser her. Utbrent er nevnt. ville klonet bort den rosa bobla "flare" midt i bilde på originalen.
Vegard L.

Jeg tror bildet (V1) heller mot høyre. Personen er midtstilt, så det er mulig at det er andre komposisjoner som kunne vært vurdert ;-)
Flott natur.
Vegard
Trygve B.

Så bra. Ingen ting er som norsk natur. Skal vise dette til spanjolene her i Barcelona . Likte godt dybden i bildet og fjell på fjell. Personen ga ekstra liv til bildet. Dramatikken kom da godt frem. . Mvh Trygve
Ann T.

Et vakkert sted å vandre. Jeg tror ikke jeg ville har turt å sitte så nær stupe... Et bilde som gir fin følelser av dimensjoner både nedover og innover mot høyere fjelltoppene. Mektig.
Kanskje ikke det beste kvalitet denne gangen. Det er en del overeksponert områder i himmelen. Men det er nok ikke lett å få solen riktig plassert når man er interessert i å komme hjem samme dagen ;-) Veldig spennende å se et slik sted.
Mvh. Ann
Elisabeth M.

Fantastisk skue:) Fin komposisjon av mektige fjell med dalen nedenfor - hvor en nesten kan føle høydedraget!
vh/Elisabeth
tove j.

To vakre bilder av dette flotte fjellandskapet. Får nesten høydeskrekk. Hilsen tove
Bent S.

Veldig flott landskap, vakker utsikt.

vh
Bent
Torbjørn M.

Hei Fred
Det er to flotte naturbilder du her viser hvor jeg synest best om originalen. Bildet er fint komponert, har noen flotte farger, fine kontraster/lys og en god skarphet. Fint med personen i bildet.
Mvh Torbjørn
Fred S.

Hjertelig takk for kommentarer. Ja, jeg burde ha fjernet "flaren", det ER utbrente partier hist og pist, og fruen er midtstilt. Men skitt au: dette er et "har vært der"-bilde, og en oppfordring til alle fjellfolk om å ta denne turen. Tror jeg skrev under et av de tidligere bildene at i forhold til Romsdalseggen blir Besseggen kort og godt "Barneskirenn".

fred s
Bjarte W.

Utrolig flott landskapsbilde fra toppen av Norge. Fine farger i flott lys.
- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu