Det var en gang...
Tar med et til fra kunstmuseet Reina Sofia i Madrid. Hvem kunstneren bak bildet på veggen er, husker jeg ikke, er ikke det som er "poenget" her.
Dette bildet, sammen med flere svært vakre, naturalistiske bilder hang sammen med tre-fire Dali-bilder; fra en epoke da Dali hverken var kubist eller surrealist eller hva han nå enn var. Bildene var helt "straighte", og svært vakre. Legger for moro skyld ut som ekstrabilde et foto av et av disse Dali-bildene, for de av dere som måtte være interessert i kunstneren.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-10-21 11:19:54
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger265
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_556070} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Solvår B.

Dette er kjempeflott.
Uttrykket, kroppsholdningen til betrakterne er herlig. Liker at du har med hele bildet de studerer. Jeg falt fullstendig for dette.
V2 er en fin dokumentasjon, men det er selvfølgelig V1 som gjelder.
: ) Solvår
Fred S.

Takk, Solvår. Ja, toeren er selvsagt med bare som en slags "kuriositet". De som eventuelt kjenner til Dali kjenner nok først og fremst de surrealistiske bildene hans, dette er ikke av dem, derfor syntes jeg det var litt morsomt å ta det med.

fred s
Håvard F.

Lekkert. Dali var genial. Som du er inne på ... ikke særlig surrialistisk dette som studeres, men du verden... Ikke mange som kan male mennesker slik som han gjorde.
Fint komponert bilde og wb ser korrekt ut.
mvh
Håvard
Harald N.

Godt fanga situasjon dette.

Mvh Harald
Avsluttet .

Flott du tok med dette også, Dali kunne også det grunnleggende....et fint lite bilde av de beskuende.

mvh Ulv
Fred S.

Takk til Håvard og Harald N.
Må presisere at dette ikke er Dali, Håvard, det er det ekstrabildet som er.
Ser ellers at det er en del støy i bildet. Hadde kamera innstilt på 800 iso, og min gamle 450 er ikke særlig flink med støy, alternativt er det den gamle eieren av 450 som ikke er flink med støy.
Det var lov å fotografere (uten blitz) i flere saler på Reina Sofia. Et av unntaket var salen der en av "nasjonalhelligdommene" hang, Picasso`s enorme "Guernica".

fred s
Fred S.

...og takk til deg igjen, Ulv. du kom i mellom

fred s
Lars Ivarson F.

fargane heng godt i hop, men det er biletvinkelen og samarbeidet med dei innleigde(?) modellane som gjer biletet..fint snitta også..flotters
Elisabeth M.

Tittelen gjør det hele en smule humoristisk:)) Flott foto av de to beskuende på et vakkert maleri. Ser den mannlige modellen har knytt mye på skolissa si denne dagen;))
Nydelig Dali i #2
vh/Elisabeth
Trygve S. A.

Veldig bra motiv og artig følgetekst. Ikke all verdens fargekvalitet og optimalt lys. Men det er vel neppe heller poenget. Sjeldent med slike slående bilder her på dotten. Bildet illustrerer livets gang, motivmessig. Akk ja, en dag henger det meste på oss alle. :)
Håvard F.

Beklager. Bommet litt der Fred ;)
Uansett well done
Tove H.

Bra komponert og artig med tittelen. Moro å studere folk som studerer kunst, her er duket for artige sammentreff.
Toern har jeg kjøpt som prospektkort, et av mine favorittmalerier.

Tove
Fred S.

Artig, Tove H: Stakk innom dotten før jeg skulle skru av PC`en for kvelden ( eller natta), og så kommentaren din. Det jeg mener med "artig" er at du har prospektkort av dette maleriet . For meg var bildet totalt ukjent, det var det også for andre i "gjengen", men flere falt for nettopp det bildet, og kjøpte prospektkort av det. ..og jeg tok bilde.
Så takk til deg, og takk til dere over.
LIF: "Modellene" var nok ikke innleide; det var et eldre spansk par som ruslet omkring og kikket på bildene, og jeg sneik meg til noen bilder. Tipper at de veldig sjelden er innom dotten...
EM: La også merke til skolissen..
TAA: Nei, kvaliteten på bildet er ikke det viktigste for meg her. Og du har nok rett i det der med ting som etterhvert kommer til å henge..
HF: No problem. Til og med du kan bomme iblant.

fred s
Grete F.

Hei Fred, dette bildet er helt fantastisk! Tittelen,vinkelen, fargenetonene og ikke minst det beskuende eldre paret(liker detaljen i form av stokken hans og måten han lener seg forover på) som riktig nok tenker: Det var en gang... humorisitisk, estetisk og kult! Håper ellers alt står bra til i Overhalla! Mvh Grete
Fred S.

hjertelig takk, Grete. Alt bra i Overhalla, ja. Vi blir jo eldre, men det er enda noen år før vi når alderen til de to på bildet. Solveig blir 66 , i dag faktisk, og skal feires i kveld. Mandag ingen hindring for en liten fest når hverken vi eller de fleste av gjestene skal på jobb i morgen; det er i grunn ok å være pensjonist...

vh fred
Grete F.

Fest i vei, mandag er en super dag å feire på! Når man blir 66 gjør man som man vil! PS:66 er ingen alder! Hils min tidligere frøken så mye. Jeg fant nylig dagboken min fra den tiden, der sto det er lite utsnitt om Solveig, at hun var streng, men også veldig snill! Ha en super dag:)
Kirsten H.

Bravo! et fantastisk flott bilde med god humoristisk snert i tittelen.
mvh Kirsten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu