Naken
Gammelt bilde i ny innpakning
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger118
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548270} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Solvår B.

Et lekkert gammelt bilde. Dette er virkelig noe jeg liker. Du traff noe i meg her. Kunne godt hatt dette på veggen. Det kan nytes lenge.
: ) Solvår
Ole Petter J.

Et herlig og behagelig bilde. Veldig stemningsfullt med lyset og terrenget innover i bildet. Enig med Solvår: dette kunne jeg hatt på veggen.
Heidi N.

Så enkelt og samtidig så elegant. Liker linjene og kontrastene veldig godt. Og enig med de to over; dette er veggmat. :)
Heidi
Avsluttet .

Et følsomt og vart utrykk i disse dunkle tåketider.
Landskapet beveger seg flyktig, det kommer og går.
Nye svake konturer i det fjerne forteller at vi har langt igjen.
Nakne sprikende grener skriker etter barmhjertighet, og røttene er fastlåst i den kalde jorden.
Vi løper og løper, men kommer ikke av flekken.
Barfrost dekket av et løvtynt lag med sne.
Det er bitende og ensomt.

Jeg synes at dette bilde viser en utstrakt grad av forståelse og sensistivitet, ikke bare overfor naturen og selve motivet, men også overfor dine egne emosjoner som projiseres inn i fotografiet.
Bildet skjerper ettertanken til stor glede for oss alle.
Eva Marie P.

Tåke gir magiske bilder. Iallefall når fotografen fanger den slik som her. Liker godt lys og skygge som faller så fint. God dybde...ja her stemmer det meste. Et bilde jeg kan se og nyte leeenge.
-epl
Roger K.

Hei Fred!
Tittel "Naken" kan jo tolkes i mange retninger, men her viser det styrke. Et gammel bilde kan så absolutt komme styrket tilbake som så mangt annet her i livet. Jeg er glad i slike tåkebilder der bare fantasien forteller hva som ligger bak neste ås. At du antyder vinterdrakt i fremmars er jeg ikke så sikker på at jeg liker, men fotomessig gir det nye flotte muligheter. Bilde har en fin sart sepiatone som jeg liker her. Litt kornete som gir et eldre preg over det hele. Kanskje nakenheten forteller et litt gammelt slitent tre som bare ønsker seg litt varme for vintergikta si. Stemmer fortreffelig for helhetsinntrykket mitt. Ballansemessig så holder du deg fint innefor vippegrensa. Flott sak.
Jeg er nok ikke sluttet å gå ut i naturen, men har noen sundrevne ledd som begrenser litt om dagen. Jeg er nu i den gode tru at det kommer seg igjen, skal du se.
Mvh Roger
Willy K.

Hei, liker dette godt! Det nakne treet oppleves som ganske standard, men helheten var veldig ba, og ikke minst den flotte skogkanten bakerst i venstre del, og "stråkanten" lenger framme, og overgangene imellom.
Fred S.

Hjertelig takk for kommentarer. Et bilde fra en 7-8 år tilbake, som jeg tilfeldigvis så nye muligheter i. Jeg liker det godt selv; bedre enn den gamle varianten, og til dere som gjerne hadde sett det på veggen, kan jeg legge til at bildet skal definitivt på en vegg i et utstillingslokaløe i nær framtid.

vh fred s
Håvard F.

Ja hvorfor ikke. Det enkle er ofte det beste. Minimalistisk og severdig i godt lys dette Fred
mvh
Håvard
Liv F. D.

Liker dette utrolig godt. Fint minimalistisk, med god etterbehandling. Liker gjentagende linjeføringer i motivet hvor det nakne treet og stråa på den skyggelagte kanten krysser disse.


mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu