• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-08-12 23:27:38
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger216
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_480883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (30)
Leif Egil H.

Dette var veldig flott.
Stemningsfylt og dramatisk.
Treet og gresset skaper et fast fundament i forgrunnen, fjellet ut av skyen/tåken gir det mer dramatiske med lyset i bakgrunnen.

Et bilde for veggen.


Leif Egil
Audun W.

Enkelt og flott.
Stram og fin komposisjon. Stilfult bilde.
mvh Audun
Heidi N.

Mystisk og flott! Likte dette godt.
Mvh Heidi
Venke K.

Et velkomponert og stemningsfullt tåkebilde med herlig lys og delikate fargetoner.

:-) Venke
Solvår B.

Herlig minimalistisk. Et vakkert bilde. Dette liker jeg.
: ) Solvår
Avsluttet .

Landskap som viser dimensjoner og dybde. Sammensatt av få elementer. Bra og dekorativt.
Fred S.

Takker så mye for kommentarer.

vh fred s
Isidoros P.

Nydelig stemning ,tone og komposition.Flott bilde av et vakkert sted.
Børth Aadne S.

Dette hadde jeg virkelig sansen for. Tåka gjør bildet minimalistisk og virkelig flott. Flotte fargetoner og en fin komposisjon med treet fint plassert nede i hjørnet :o)

Mvh
Børth Aadne
Fred S.

Takk til Isidoros og Børth Aadne: Skoddemorgen dette også, og fjelltoppen er den samme som vises over skodda sammen med geiterams i et tidligere bilde. Den ligger mellom Geiranger og Eidsdal, og heter Indreeidehornet: Det visste jeg ikke da jeg så den, men jeg har denne underlige trangen til å vite navnene til flott fjelltopper jeg ser, så dermed....

vh fred
Bent S.

Knall flott skodde bilde, flott komp.

vh
Bent
ingebjørg fyrileiv g.

Hm, pussig nestenkvadratisk utsnitt? Bortsett fra det liker jeg det jeg ser. Men ikke sånn der WOW er det ikke, men helt ålreit+.

Motiv(ene) er jo treffbare, og så synes jeg tonen kler bildet. Men jeg har litt småtrøbbel med balansen, ettersom blikkert flakker fra tre til fjell og tilbake igjen. Dette er sikkert noe som roer seg ned etterhvert, og alt i alt er det jo et veldig fint bilde. Få element, og det liker jeg.

Ingebjørg
Fred S.

takk bent og ingebjørg.
ville du ha foretrukket det i blått, Ingebjørg ? Det nesten -kvadratiske utsnittet er ikke noe bevisst valg, forresten; ser bildet tåler et kutt på venstre side uten at det gåt utover fjellet, men jeg vil helst ha med begge topp-ryggene. På den siden treet står vil jeg ha såpass med luft mellom tre og bildekant. Men når du sier det; formatet er kanskje litt sært..

vh fred
Øyvind S.

Flotte disse ensomme trærne, likte hvordan du har den magre forgrunnen.. antydning og treet som står og venter under fjellet på skodden som skal forsvinne.. et vist håp er det jo også gjennom det lille bruddet der oppe.. litt poesi i dette bildet!
Øyvind
ingebjørg fyrileiv g.

Ja, jeg hadde foretrukket det i blått. Og kanskje et justert utsnitt.
Håvard F.

Nydelig lys og minimalisme jeg kan like.
Synes dette fungerer i de toner som er på bra måte
Mvh
Håvard
Fred S.

Takk for ytterlige kommentarer.
blå versjon lagt ut, med justert utsnitt

vh fred
Lars Ivarson F.

Går så absolutt for originalen, ein enkel, men kraftfull komposisjon
Oddrun B.

Liker det blåe,og utsnittet.

mvh Oddrun
Jóhann Á.

Her liker jeg v1 best. Mest ro og rymde. Syns v2 blir for "skarp" og trang. I v1 får jeg litt sånn japansk følelse...litt samurai og haiku følelse. Kanskje fordi jeg har sett slikt motiv før, kanskje fordi jeg er sulten...ikke godt å si...men jeg liker originalen for sin enkelhet, fred og ro! Sayonara, Fred-San!!! :o)

Jóhann
Fred S.

Takk til alle tre, og ikke minst Hei-San, Hopp-San og Samurai-San til Johann. Enten har du sett for mange repriser på "kill Bill"-filmene, eller så har Irene vært så opptatt med å plante slike små japanske minitrær i husets blomsterpotter at hun glemmer å lage mat til deg. Noe må det være...
(takker for kommentar på Storhøy-Peer samtidig)

vh fred s
Knut Georg F.

Dristig minimal bakke, men flott resultat. Fristet til å foreslå litt gjerrigere kutt i toppen og.
Mvh Knut
Leonard L.

Her har du gjort godt arbeid. Flott komposisjon og fin stemnineg .Kjente igjen fjellet(Eidshornet) med en gang., da det er bygda der jeg vokste opp.
Mvh
Leonard
Fred S.

Takk også til Knut og Leonard.
L.L.: Eidshornet har jeg kalt Indreeidehornet lenger opp, tror jeg så navnet på et kart. e.l. Eidshornet er vel en grei forenkling; det var forresten en eller annen vi traff der som sa at omtrent alle i bygda heter Eide....

vh fred s
Lars-Anders M.

Enig i att bildet er bra. V2 for meg. Litt trangt nedtil.
mvh
LAM
Thorbjørn R.

Enkelt og pent. Det oser tidlig morgen av dette ja. Det fungerer alså bra, uten at jeg detter av stolen. Sepiatonen kler dette greit.

Jeg kan forresten ikke befri meg fra tanken på hvilke motiv som kanskje hadde åpenbart seg om du hadde stått på toppen av "Hornet". Tåkehav med topper stikkende opp, morgensolen som farger tåken rød og gul. Det har selvsagt intet med tolkningen av dette bildet å gjøre og er vel strengt tatt utenomsnakk, men jeg tror at jeg hadde blitt stresset av å befinne meg under tåken i en slik situasjon.

Mvh Thorbjørn
Liv F. D.

Vakkert. Jeg liker absolutt best fargene i originalen, men utsnittet i #2.

mvh
Liv ")
Fred S.

Takk til Lars-Anders, Thorbjørn og Liv.

Thorbjørn: Den mest opplagte grunnen til at jeg ikke stod på Eidshornet klokka 6 om morgenen, var at vi dagen før stod på toppen beint i mot, Framste Skorane ( Ja, rart navnt, men sunnmørsk) Det tok oss 9 timer å komme opp og ned, og da blir det ikke ny topptur dagen etter.

vh fred s
Marit O.

Rett og slett enkelt og pent Fred!
Liker nok best utsnitt og tonene i hv.bilde!!



Mvh Marit
Jan Erik F.

Hei Fred!

Dette synes jeg er et utrolig flott foto. Det gir meg ro å se på dette. Behagelig lys og fargetoner, liker best originalens croping. Synes det kler bildet med litt mer luft rundt fjelltoppen. Det er vel sikkert en smakssak. Kunne fint hatt dette på veggen!

Bra utført!

Jan Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu