Don't look back!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger478
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_211713} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Fred S.
Ligner på ei trollkjerring med skaut, eller kanskje vi skal si hjelm. For hvis jeg ikke tar mye feil, er det en Tyrihjelm du er i nærkontakt med her. Veldig bra lys, de små hårene på stilken ble en fin, liten detalj.
Litt usikker på hvor mye den uskarpe til venstre trekker ned, den er svært dominerende i bildeflaten.

vh fred
Tom A. T.
Takker for tilbakemelding Fred. I mine øyne er det den uskarpe til venstre som gjør hele bildet her, derav tittelen.
mvh Tom T
Steinar S.
Spennende, men jeg synes plasseringen av den skarpe og den uskarpe erbra, men den uskarpe er kanskje litt stor i forhold. Fint lys og fine detaljer på bildet.
Arne S.
Først så jeg en frosk, deretter en struts. Uansett et heftig blikk :)
Torbjørn K.
Jeg så først en uskarp kamelon til venstre. Klarer ikke å se frosken eller strutsen, men det ble nå spennende likevel. Et godt alternativ til klassiske blomster-portrett med mange kraftige farger.

Torbjørn
Øyvind A.
Fint og pent, men jeg synes kanskje den uskarpe blir vel dominerende.
Ø.
Ketil K.
Kjært barn har mange navn, kalles ikke denne for Torshatt, torshjelm, tyrihjelm mv? Plusser nå på med burkahatt, froskeøye, nisselue og munkerotte.
Fred S.
Nå ble jeg litt nysgjerrig, Tom: Den uskarpe gjør hele bildet, sier du; derav tittelen. Da forsøker jeg meg med en temmelig fantasifull ''tolkning'', som også gjør uskarpheten rimelig plausibel: To Hobbit-lignenede fantasifigurer ( de to tyrihjelmene ligner jo på noe slikt) vandrer i skogen. Den ene ( den uskarpe) vender hodet til siden ( vi ser munnen i sin helhet) og sier ''Don`t look Back !'', underforstått ''There`s someone behind us'', og den andre stirrer stivt framfor seg......
Er jeg helt på viddene ?

vh fred
Tom A. T.
Takker for kommentarer og fine karateristikker på arten ;o).. Fred du beskriver omtrent nøyaktig hva jeg selv ''ser'' i bildet. Da jeg tok bildet, for øvrig tidlig i sommer, så var min første tanke å rendyrke bildet med kun en blomst ( den skarpe ) i bildeflaten, men etter hvert som jeg til stadighet fikk den uskarpe med i søkeren så jeg at det kunne bli vel så spennende med begge to. Etter ''uttrykkene'' å dømme får jeg en følelse av at det er den uskarpe som er sjefen av disse to, mens den skarpe har en noe underdanig og forsiktig framferd. Kanskje vel mye fantasering rundt et enkelt motiv, men det hender det løper litt løpsk, hvilket jeg har sett innimellom også gjelder for flere her på forumet ;o)..
mvh Tom T
Fred S.
Yes,yes ! Sikter da til dette med løpsk fantasi, og registrere med glede at min egen løpske fantasi ser det samme som deg. Jeg så det faktisk til en viss grad før jeg kommenterte bildet første gangen, og burde egentlig ha tatt tittelen din ''til etterretning'', men trodde egentlig ikke at du var så ''løpsk'' av deg.

vh fred
Carsten A.
Heftig, gir rom for fantasi.

Pirk kanskje, men to litt lyse partier, et helt til venstre, og et mindre i nedre del, hadde jeg sett som en fordel å unngå.

MVH CA
Hans-Einar O.
Hei, Tom
Spenstig utsnitt og for meg blir det uskarpe litt vel dominerende.
Men etter å ha lest dine og andres kommentarer så skjønner jeg mer hva som er årsaken til at det ''bør'' være slik.
Spesielt Fred sin tolkning ga jo rom for assosiasjoner.
Ser du har lagt det inn under kategori nattbilder. Hva er i så fall lyskilden?

mvh Hans
Tom A. T.
Takker igjen for kommentarer. Hans E. lyskilden er ikke annet enn dagslys, men på skogbunnen var det vel ikke helt som ute i solen. Bildet er tatt midt på dagen den 18/7 lukker 1/40 s. bl 7,1 og iso 350 så veldig mørkt var det dog ikke ;o).. Nattbilder kommer vel mest av hva jeg selv ser i bildet.
mvh Tom T
Nina S.
Trollkjerringer, frosker og kameleoner, ikke dårlig. Vet ikke om jeg ser noen av de foran nevnte, men ser et svært så vellykket bilde med masse spennende detaljer og fin skarphet, i tillegg et spennende lys.
Ser også de litt dominerende lyse partiene som CA snakker om.
Mvh Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu