Skibladner
ved havna i Gjøvik
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger902
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210603} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Torbjørn K.
Blått er flott, og dette er ikke noe unntak. Her synes jeg dog fontena tar alt for mye oppmerksomhet. Etter min mening vil du få et mye bedre bilde dersom du velger et kvadratisk utsnitt uten fontena og med horisonten i midten. Det gir litt mer følelse av en rolig kveld og så blir Skibladner fremhevet ytterligere.

Torbjørn
Audun S.
Torbjørns forslag ville sikkert blitt bra, men jeg liker det godt med fontena (to helt forskjellige bilder).

Ville altså ikke endret noe.
Steinulf L.
Elegant bilde med fin balanse. Flott tegning i fontenen. Et bilde uten fontene er et helt annet bilde.
Stig B.
Jeg synes også utsnittet med fontenen er flott, selv om jeg også kan ha sympati for et mer low-key bilde uten fontenen. Det blir to helt forskjellige bilder med forskjellig uttrykk og tema.

Liker her det lyse, lette som kommer inn i bildet gjennom den kraftige fontene. Bildet kan med fontenen virke litt kraftig på venstre side, men jeg synes de rike og fine fargene og speilingene mer enn kompenserer dette.

Vakkert.

Mvh Stig
Tom A. T.
Takker for tilbakemeldinger. Fontena er for min egen del hovedelementet i bildet og således blir kanskje tittelen litt ''villedende''. Hadde meningen vært å kun fotografere skibladner hadde jeg vært enig med Torbjørn, men det var altså ikke tilfellet her.
mvh Tom T
Lars-Thomas E.
Nydelig bilde.. Koselig å se ''gamlebyen'' på en så flott måte..

Hilsen Gammel Gjøvikenser..
Odd Tore S.
Her må jeg si at du har fått fram en ny og for meg ukjent side av Mjøsa. Meget delikat bilde, som leder tanken min i retning av Sveits og en eller annen sjø med fontene som jeg så der, muligens nær Montreux.
Meget vellykket etter min mening, og svært uventet at dette var ved Mjøsa.
Odd Tore
Øyvind A.
Så mye fint dere har borti der ;o)
Jeg får samme assosiasjon som Odd Tore (Genevesjøen tenker jeg).

Pent bilde. Den hvite svanen kommer litt i bakleksa her, men det er vel fontena som er hovedpoenget. Mulig det kunne blitt bra med en mer aggressiv beskjæring også. Uansett er det fint å se på.

Ø.
Steinar S.
Synes dettet bildet er flott Tom. Himmelen og vannet går i et, med fontena som lyser opp både himmel og skaper ekstra liv i bildet. Det er fontena somfanget mine øyne med en gang. FLOTT BILDET :)
Andreas S.
Hei

Her er masse positivt sagt og det er vel fortjent. Jeg liker spesielt kombinasjonen vannsøyle og lys her. Toneomfanget i bildet er også godt.

Mvh. Andreas D.
Ann F.
Fontena er mer enn halve bildet, med de vertikale linjene inne i den, og som gjentas i speilingene ved brygga.
Skibladner hører med, men jeg tror kanskje jeg ville vurdert beskjæring fra høyre til inntil de tre trærne til venstre for det skarpt turkise lyset. Da blir du også kvitt det røde lyset, og resten spiller mer på lag fargemessig.

mvh Ann.
Ketil K.
Nydelig bilde, med flott oppbygning og fin rytme, der Skibladner er med på å øke den visuelle interessen. Høyre side må med. og gir fargemessig snert og motvekt. Både format og plasseringer ellers passer jo slik det er nå.
Tom A. T.
Takker for kommentarer. Hyggelig at det faller i smak. Ann, både den røde og den grønne lysrefleksen syntes jeg selv bør være som et lite brudd til de øvrige lysene, dessuten vil en kutting fra høyre forrykke noe av balansen og ''ødelegge'' formatet i mine øyne. Øyvind du bor på den ''gærne'' sida ;o)..
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu