På en sten
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde150mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger826
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_210265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Øyvind A.
Pent. Jeg liker midtstillingen. Skyggen nede til venstre irriterer litt, tror jeg ville ha unngått den.
Ø.
ingebjørg fyrileiv g.
Nydelig! Refleksene gjør seg godt og fargene er pene.
Uklar forgrunn irriterer litt og trekker oppmerksomhet,
så der ville jeg ha kutta. Godt komponert bilde.

vh ingebjørg
Stig B.
Flotte farger, fine former. Kan bruke lang tid på dette, øvre del kan nære nysjerrigheten. Spennende bruk av bildeflaten.

Enig mht skyggen nede til venstre.

Mvh Stig
Ketil K.
Flotte fargekombinasjoner og lys i lekkert bilde! Midtstillingen går fint, ville kanskje løftet nedre venstre hjørne noe. Ville ikke beskåret forgrunnen, det vil ødelegge bildeformatet, og gi en avstumpet nedre del. Det uklare i forgrunnen følges opp i bakgrunnen og må være med.
Steinulf L.
Balansert og fint bilde med varme fine farger. Fint med den uskarpe forgrunnen som harmonerer med de uskarpe bakgrunnen.
Inger-Lise S.
Nydelig bilde med særdeles lekker bakgrunn. Behagelige farger,flott lys. Refleksene løfter bildet enda mer.Dekorativt.

Inger-Lise
Wenche J.
Hei Tom

Synes du har faatt til et fantastisk bilde. Jeg er enig med Steinulf vedr. harmonien mellom forgrunnen og bakgrunnen. Dette former bildet paa en vellykket maate. Ingen beskjaering.
Fargekombinasjonen er elegant og kontrastene er helt etter min smak. Kan ikke finne noen aa trekke ned paa.
Gratulerer som ukens fotograf. Det er vel berettiget

Mvh Wenche
Inger-Lise S.
Gratulerer som ''Ukens Foto.no fotograf''! Særdeles velfortjent!

Inger-lise
Tom A. T.
Takker for kommentarer og gratulasjoner. ''Utmerkelsen'' er både hyggelig og ikke minst inspirerende, men ganske så uventet. Litt overrasket kan jeg vel med rette si jeg ble ;o)..
mvh Tom T
Torbjørn K.
Gratulerer som ukens fotograf fra meg også! Fine reflekser og fargespill, men jeg synes ikke du kommer helt i mål med utsnittet. Når du har valgt en såpass midtstilt komposisjon, så ville jeg rendyrket denne enda mer. Dvs. et lite kutt til høyre, samt å rette dreie motivet noe til venstre. Jeg ville også kuttet en del i toppen da denne delen av bildet er veldig tom. Gjør du det, så må du likevel passe på at du får med noe av de orange fargetonene som er viktige i dette bildet.

Torbjørn
Ivar B.
Nydelig bilde! Herlige farger og lysspill. Den uskarpe forgrunnen står fint til bakgrunnen og rammer motivet inn på en fin måte. Hær bør det hverken kuttes i bunn eller topp etter min mening, men prøv å lette opp skyggene i venstre hjørne. Mvh Ivar.
Thorfinn B.
Fin formidling av skogsstemning. Dekorativt og fine farger. Liten mørk dott nede i venstre hjørene som lager litt ubalanse mot den fine bakgrunnen. Ellers meget bra Tom.
Geir B.
Bra bilde med fine farger, ville ikke kuttet noe særlig fordi bakgrunnsfargene gjør seg bra i motivet, men jeg ville klonet bort et par sorte prikker ( nedre bildekant og til høyre) som kan se ut som støv på sensor. Uansett et meget bra bilde.

Geir.
Kjell G.
Jeg hadde også ønsket at forgrunnens venstre side hadde vært bedre balansert mot den høyre. Bildet har mange fine kvaliteter - det har sikkert bidratt til den velfortjente heder å bli kåret til ukens fotograf. Gratulerer!

mvh kjellg
Carsten A.
Gratulerer!

Fin skogstemning, men også enig med flere om nedre del av bildet. For min del hadde jeg gjerne sett uryddigheten på begge sider i nedre del hadde vært mer avdempet.

MVH CA
Veronica K.
Nydelig. Likte komp godt her. Og de knalle fargene da, veldig bra :)
Rita S.
Så skimrande och ljuvlig denna lilla sten blev, färger och ljus, nyanser, speglingar..ja den här är mycket mycket vacker..ett skådespel för ögat.
Väl fotat av dig!!
Avsluttet .
Nydelig! :)
Hans Olav S.
Riktig et flott og vakkert bilde. Strålende farger, spennende motiv og god komposisjon.

MVH
HOS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu